Felix Borcean îi cheamă pe caransebeşeni la consultări

322

Primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a anunţat pe pagina sa de Facebook iniţierea unei consultări pe marginea PUG-ului. Iată mesajul postat de acesta:

“Primăria municipiului Caransebeş actualizează împreună cu o firmă de specialitate Planul Urbanistic General al municipiului Caransebeş. Obiectivul acestei documentaţii de urbanism este îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor oraşului prin stabilirea direcţiilor, priorităţilor şi reglementărilor de dezvoltare urbanistică. Modul de elaborare al planului urbanistic general este participativ, cu consultarea populaţiei, iar pentru a cunoaşte opiniile şi dorinţele dumneavoastră vă adresăm rugamintea de a răspunde chestionarului pe care îl găsiţi la acest link https://www.surveymonkey.com/r/PUGCaransebes2018

Prioritare pentru analiza urbanistică sunt identificarea problemelor din municipiul Caransebeş şi cunoaşterea opţiunilor dumneavoastră pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit în ansamblu şi în zona în care locuiţi în particular. Răspunsurile sunt ANONIME, iar la chestionar se poate răspunde doar o singura data de la calculator, telefon sau tabletă”.