Accident pe DN 2B. Un TIR și două mașini implicate. 5 oameni au fost răniți

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, 30 ianuarie, pe DN 2B, între localitatea Baldovineşti şi Brăila.

Un tir înmatriculat în Turcia a lovit un autoturism, marca Volswagen, rupându-l practic în două. Şoferul autovehiculului agabaritic a lovit aproape imediat o a doua maşină, marca Ford, continuându-şi deplasarea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a relatat publicația locală Obiectiv de Brăila.

”În accident au fost implicate două autoturisme şi un tir. În urma acestuia, au rezultat cinci victime, una fiind în stare de inconştienţă”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. Poliţiştii au pornit în urmărirea tirului, reuşind să îl oprească în dreptul parcului Zoo din Brăila.

Cinci persoane au fost rănite în accidentul rutier, una fiind în stare de inconştienţă. Mai multe echipaje de la SMURD acordă asistenţă medicală răniţilor, iar poliţiştii audiază martorii şi fac măsurători la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

Conform altei publicații locale, Reperul.ro, martorii spun că TIR-ul agabaritic nu avea antemergător și că ocupa aproape două benzi de mers. Șoferul unui autoturism Ford l-a văzut în timp util și a reușit să tragă pe dreapta pentru a-i face loc, însă Volkswagenul din spate nu a mai avut nicio șansă. A intrat în TIR, apoi a fost aruncat în Fordul staționat.

De același autor

Related Articles