Început de an promițător pentru atleții de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița

261

În sala de atletism din Municipiul Băcău au avut loc Campionatele Naționale Universitare de Atletism în Sală. Printre studenții sportivi din cele 23 de centre universitare, au participat și studenții de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, și în acest an studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație Fizică și Sportivă – au reușit să obțină rezultate onorante pentru întreaga regiune a Banatului Montan, cucerind un număr de șase medalii: o medalie de aur, trei medalii de argint și două de bronz.

Medalia de aur i-a revenit studentului din anul I, Cătălin ATĂNĂSOAEI, care a devenit campion național, în proba de 3000 metri, același student obținând și medalia de bronz, în proba de 1500 metri. Titlul de vicecampion național a fost obținut de studentele din anul al III-lea: Claudia FLOREA, în probele de 800 m și 1500 m, și Mihaela PUȘCAȘU, în proba de 3000 m marș. O altă medalie de bronz a fost obținută de studentul din anul I, Remus Rădoi, în proba de 5000 m marș.

De remarcat și rezultatele bune ale studenților, care, deși nu au urcat pe podium, au obținut mențiuni: studentele Valentina TINCU și Lăcrămioara CĂRUCERIU, în proba de 3000 m marș obținând locurile patru, respectiv cinci. Un alt student care a obținut un loc meritoriu este studentul din anul I, Horia IANC, locul șase la aruncarea greutății.

Cristina Corocan