Un şofer amendat de 12 ori pentru viteză excesivă a ucis un om într-un accident rutier., după ce s-a urcat băut la volan

Un șofer în vârstă de 56 de ani  s-a urcat băut la volan şi a căzut cu maşina de pe un pod de pe DN 13, în data de 28 ianuarie. Pasagerul din dreapta a murit. Şoferul avea la activ nu mai puţin de 12 amenzi pentru viteză excesivă.

Accidentul a avut loc pe DN 13. Şoferul care a cauzat accidentul se urcase băut la volan. În plus, în urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că şoferul săvârşire nu mai puţin de 16 abateri rutiere în ultimii ani. Dintre acestea 12 au fost amenzi pentru viteză excesivă a relatat astăzi ziarul Adevărul.

„Un  bărbat în vârstă  de 56 ani din judeţul Braşov a condus un autoturism pe D.J. 112 A din direcţia Hălchiu spre D.N. 13, iar la intersecţia celor două artere de circulaţie a traversat ambele benzi de circulaţie ale D.N. 13, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon pe marginea râului Bârsa. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta faţă, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Braşov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur. Conducătorul auto a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Braşov. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere  din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor“, se arată în comunicatul remis de IPJ Brașov.

Cele mai citite

Related Articles