Cine este adversara Simonei Halep din finala de la Australian Open. A fost părăsită chiar înainte de nuntă

389

Caroline Wozniacki (27 de ani) este adversara Simonei Halep în finala de la Australian Open 2018. Sportiva din Danemarca actualmente locul 2 WTA, poate deveni lider mondial, dacă se va impune în ultimul act de la Melbourne, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 10:30.

Născută la Odense, pe 11 iulie 1990, Wozniacki a devenit jucătoare profesionistă în iulie 2005 şi a avut o ascensiune remarcabilă. Pe 11 octombrie 2010, sportiva daneză ajungea lider mondial. În carieră, Wozniacki a câştigat nu mai puţin de 27 de titluri WTA, însă nu a cucerit niciun turneu de Grand Slam. A jucat ultimul act de două ori, la US Open, însă a pierdut de fiecare dată (2009 şi 2014, cu Kim Clijsters, respectiv Serena Williams).

Pe lângă performanţele sportive, “Caro” este considerată şi una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuit. Ea a pozat în ipostaze sexy în mai multe reviste şi nu s-a ferit să posteze poze de acest gen nici pe reţelele de socializare

Wozniacki a avut o relaţie cu jucătorul de golf Rory McIlroy, din 2011 până în 2014. Cei doi şi-au anunţat logodna pe Twitter, pe 1 ianuarie 2014, şi se pregăteau de nuntă. Pe 21 mai 2014, McIlroy a decis să rupă logodna. “Problema e la mine. Invitaţiile la nuntă m-au făcut să realizez că nu sunt gata pentru un asemenea eveniment. Îi doresc lui Caroline toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru timpul petrecut împreună. “, spunea, atunci, cel care a părăsit-o pe Caroline înainte de nuntă. Ulterior, sportiva daneză a avut o perioadă “neagră”, în care nu mai reuşea să învingă pe nimeni.

Pe 14 februarie 2017, de Valentine’s Day, Wozniacki a dezvăluit, pe reţelele de socializare, că este într-o relaţie cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee. Cei doi s-au logodit pe 2 noiembrie, anul trecut.