Ea este tânăra româncă ucisă ieri într-un coafor de un subofițer MAPN. Alexandra avea 25 de ani și un copil de 3 ani

Alexandra Marin este tânăra de 25 de ani care a fost ucisă ieri de subofiţerul MApN Oprea Florin Victor, marți seară, într-un coafor din Titu, județul Dâmboviţa.

Orbit de gelozie, Victor Oprea a intrat în coaforul unde se afla fosta sa parteneră de viață şi a înjunghiat-o de mai multe ori, cu un cuţit, apoi a fugit.

Cei doi au format un cuplu mai mulți ani, însă se despărţise de puţin timp. Aveau împreună o fetiţă de 3 ani, iar bărbatul mai avea un băiat dintr-o altă relație. Alexandra marin lucra ca vânzătoare la un magazin de piese auto din localitate.

Oprea Florin Victor (35 de ani) a participat la o misiune externă în Afganistan şi a fost testat psihologic ultima oară în luna octombrie 2017. El era plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Vă reamintim că într-o criză de gelozie, subofiţerul Oprea Florin Victor a intrat  marți, 23 ianuarie, în coaforul unde se afla fosta sa iubită şi a înjunghiat-o de mai multe ori, cu un cuţit, apoi a fugit. S-a urcat în primul taxi pe care l-a văzut, plin de sânge şi s-a dus la Poliţie să se predea.

1 COMENTARIU

  1. E dureros ca s-a intamplat si pt parintii fetei, copil cat si pt parintii baiatului care in acea criza de furie cand ratiuea e blocata a ucis . Trebuie educatie care sa fie asimilata ..NImeni nu este proprietatea NIMANUI,.Cat este armonie sa stea impreuna , daca nu mai este cu blandete. fiecare pe drumul lui

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles