Apă “la program” într-o localitate din Caraş-Severin

Sunt suficient de mulţi cei care nu de puţine ori evocă vremurile de dinainte 1989 atunci când vor să-şi exprime dezacordul pentru ceea ce se întâmplă în prezent pe toate palierele. Suntem convinşi că încă nu aţi uitat vremurile în care apa curgea la robinet “după program”, pentru a face “economii importante”.

Astfel de vremuri revin pentru locuitorii oraşului Anina din Caraş-Severin. Într-un comunicat Aquacaraş se precizează: “Deoarece problemele  apărute la Captarea Grota Morii – Anina nu au putut fi rezolvate în totalitate din motive obiective,  până la soluționarea integrală a problemelor,  furnizarea apei în Cartierele Steierdorf şi Sigismund se va face după următorul program: 07-11 și 17-22. Estimăm că programul de furnizare va fi necesar în cursul zilei de astăzi 22.01 și mâine 23.01.2018.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care, la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă,  se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Aquacaraş SA – Exploatarea Anina la tel. 0255/ 240093 până  la ora 16 iar apoi la Şef Exploatare Anina Ion BURCAŞ – tel. 0740/218740.

Mulţumim cetăţenilor din aceste zone pentru înţelegere”.

 

Cele mai citite

Related Articles