Gest superb al unui preot italian pentru o româncă de 53 de ani, abandonată într-o morgă din Italia

Trupul neînsuflețit al unei românce de 53 de ani, care se află de mai bine de o lună morga unui spital din Nardo, provincia Lece, va fi îngropat creștinește datorită unui preot italian cu inimă mare. Maria a murit a decedat în 13 decembrie 2017, dar de atunci nimeni nu s-a interesat să îi facă înmormântarea a relatat publicația lecceprima.it

Un preot italian din localitatea mai sus menționată, Riccardo Persone, a lansat un apel de suflet în comunitatea pe care o păstorește spiritual și ca urmare a inițiativei sale   miercuri, 24 ianuarie, trupul neînsuflețit al româncei va avea parte de o ultimă slujbă creștinească , înainte de înmormântare.

” Soldatul necunoscut este un militar mort pe câmpurile de război, a cărei identitate nu a fost niciodată cunoscută. Mormântul său este unul simbolic pentru că îi reprezintă pe toți cei ce au murit în diferite deflagrații. Gândindu-ne la el, ne-am gândit la această ” necunoscută” care merită să aibă un loc de înmormântare”, a fost apelul lansat de preotul italian pe pagina sa de facebook.

Preotul a luat legătura inițial  cu soțul  femeii  de 53 de ani, care locuiește în Craiova, dar acesta a lăsat de înțeles că nu are banii necesari pentru repatrierea trupului soției sale. Până la urmă preotul a reușit să învingă birocrația și a obținut toate documentele necesare pentru a o putea înmormânta creștinește pe românca abandonată într-o morgă, departe de casă.

Cele mai citite

Related Articles