[UPDATE] Atenţie, şoferi! Se circulă în condiţii de iarnă în Caraş-Severin, din cauza vremii capricioase. Trei drumuri judeţene sunt în continuare închise

Atenţie şoferi! Ninge în această dimineaţă în judeţul Caraş-Severin.

[UPDATE] Compania Naţională de Administrarea a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a anunţat că în această dimineaţă din cauza fenomenelor meteorologice sunt acoperite cu straturi de 1-3 cm de zăpadă mai multe sectoare de drumuri naționale:

DN 67D (Tismana, județul Gorj – Valea Cernei, județul Mehedinți), DN 57B (Oravița – Anina) în județul Caraș-Severin, DN 58 (Anina) în județul Caraș-Severin, DN 66A (Lupeni – Câmpul lui Neag) în județul Hunedoara, DN 66A (Campul lui Neag – Cerna Sat),

DN 67D (Herculane – Valea Cernei) în județul Caraș-Severin, DN 74 (Buceş –  Vulcan) în județul Hunedoara HD, DN 68 (Băuțar în județul Caraș-Severin – Zeicani în județul Hunedoara), DN 66 (Petrosani – Baru Mare) în județul Hunedoara, zapada de la 0-2 cm.

Închise sunt în continuare în Caraş-Severin: DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic si DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş unde ninge viscolit.

Reprezentanții CNAIR acționează în toate zonele afectate, punând accent pe sectoarele de drum în rampă și în pantă, pentru a evita eventuale blocaje.

Având în vedere fenomenele meteorologice din această perioadă CNAIR SArecomandă conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate,

Anumite sectoare de drum au fost blocate de autocamioane neechipate corespunzător și au îngreunat intervenția drumarilor în timp util.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360; 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

***

Potrivit Centrului InfoTrafic al Poliţiei Române, mai multe drumuri naţionale sunt acoperite în această dimineaţă cu zăpadă. În judeţul nostru sunt afectate: DN 58 km 44+000 – km 82+866, Reşiţa – Anina;DN 57B km 0+000 – km 28+000, Oraviţa – Anina;  DN 67D km76+830 – km108+000, Herculane – Valea Cernei.

Ca măsură de siguranţă aseară în jurul orei 21.00 au fost închise în Caraş-Severin: DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic si DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş.

Poliţia împreună cu cei de la drumuri au luat această decizie pentru a nu pune în pericol siguranţa oamenilor.

Vom reveni cu amănunte!

De același autor

Related Articles