[FOTO] Sabin Păutza:Mă consider un compozitor român nevoit să trăiască, o vreme, în străinătate, nu un compozitor american născut în România

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această primă lună a lui 2018, la sugestia voastră, ascutătorii noștri, vă invit să ascultați cele mai frumoase emisiuni Boema ale anului 2017, emisiuni de colecție.

În această seară de la ora 22:15 ne vom reîntâlni, pe calea undelor, cu Maestrul Sabin Păutza.

“Îmi este dor de România şi când sunt în România.Mă consider un compozitor român nevoit să trăiască, o vreme, în străinătate, nu un compozitor american născut în România.Avem nişte talente extraordinare. La festivalul organizat de prietenii mei din Reşiţa pentru mine, am găsit copii de 9-12 ani extraordinari.Cred în naţiunea asta ! Eu am un volum la mine acasă, în care cei de peste ocean, m-au pus între cei 2000 de americani notabili, mărturiseşte Maestrul Sabin Păutza.

Mărturisirile sale, povestea sa de viață și gândurile pentru ascultătorii radioului reșițean conturează bucuria unei seri minunate de început de An Nou, 2018.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles