VIDEO: Accident în lanț în Cehia. Tiruri, autoturisme și camioane s-au ciocnit

Mai multe tiruri, camioane şi autoturisme s-au ciocnit pe autostrada principală dintre Praga şi Brno. Un român, care a fost prins în teribilul carambol, a filmat dezastrul produs în urma izbiturilor puternice şi a făcut totul public. Accidentele în lanţ s-au produs din cauza vremii nefavorabile, care a dat peste cap traficul pe numeroase drumuri. Cehia se confruntă cu ninsori abundente şi viscol.

Potrivit celor mai noi informaţii oferite de Adi Beta pentru Can Can , în carambol au fost implicate 25 de camioane si 13 masini mici. În cadrul unui interviu, tânărul a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea.

“Au fost două accidente. La cel de-al doilea, un tir s-a oprit pe avarii, iar toţi au venit sanie. A intrat în prapeţi şi apoi pe sensul nostru de mers, a povestit Adi Beta.

Și Irinel Ciurus, un alt şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile înregistrate, dar şi fotografiile multe pe care le-a făcut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook. Prietenii românului au reacţionat imediat la postare şi l-au întrebat speriaţi dacă a păţit ceva. Din fericire, se pare că şoferul român nu a fost rănit în urma carambolului de pe autostrada cehă.

“Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

Poliţia cehă a anunţat că,  în urma carambolului de pe autostrada principală dintre Praga şi Brno, cel puţin o persoană a fost rănită. Atorităţile din Cehia au mai spus că în incidentul teribil au fost implicate mai mult de 10 camioane şi două maşini, potrivit rapoartelor preliminare.

Cele mai citite

Related Articles