Locuri de muncă la zmeură în Portugalia

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caras-Severin  anunta persoanele interesate ca, prin intermediul Retelei EURES , sunt oferite in Portugalia un numar de 300 de locuri de munca in agricultura, la recoltarea zmeurei .

Sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj avand persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere. De asemenea constituie avantaj cunostintele de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.

Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie 2018, durata contractului este de 3 luni,  iar timpul de lucru este de 40/ore pe saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Angajatorul asigura cazare contra cost (2 euro/zi) si ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii. Salariul de baza oferit pentru culegatorii de zmeura este intre 603 si 1199 euro brut/luna, in functie de orele suplimentare lucrate.

Persoanele cu domiciliul in judetul Caras-Severin care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin, care poate fi contactat la sediul din Resita, str. Traian Lalescu nr 17 sau la telefon 0255/212160,   pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

– CV EUROPASS in limba romana.

La selectie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca si care s-au inregistrat in baza de date a A.J.O.F.M. Caras-Severin, compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate).

Pentru aceste locuri de munca se va organiza selectie la Roman (judetul Neamt), in data de 17 ianuarie 2018 si la Braila (judetul Braila), in data de 19 ianuarie 2018 .

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila.

Cele mai citite

Related Articles