Pink va intona imnul naţional american la Super Bowl 2018

Cântăreaţa Pink va da startul celei de-a 52-a ediţii a Super Bowl şi va interpreta imnul naţional înainte de disputarea finalei din 2018 a campionatului de fotbal american, ce va avea loc pe 4 februarie în oraşul Minneapolis, au anunţat luni reprezentanţii National Football League (NFL), citaţi de Reuters.

Acel moment artistic va marca prima apariţie a cântăreţei Pink pe scena de la Super Bowl. La ediţiile recente ale Super Bowl, imnul naţional al Statelor Unite a fost interpretat de o serie de artişti de marcă, precum Lady Gaga, Luke Bryan şi Idina Menzel.

Reprezentanţii NFL au anunţat recent că Justin Timberlake este artistul care a fost invitat să susţină un recital în pauza finalei de la Super Bowl 2018, iar Alexandria Wailes va interpreta în limbajul semnelor atât imnul naţional, cât şi cântecul patriotic “America The Beautiful”.

Gala Super Bowl este cel mai urmărit eveniment difuzat de industria de televiziune americană, care atrage în fiecare an peste 100 de milioane de telespectatori.

Cele mai citite

Related Articles