Doi noi directori la Consiliul Judeţean Caraş-Severin

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are de astăzi doi noi directori executivi.

Este vorba despre Elena Amzoi numită la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Gabriel Ştika la Direcţia Judeţeană de Drumuri.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi s-au aflat şi două proiecte de hotărâre care vizau numirea de noi directori executivi.

Consilierii judeţeni au acordat 27 de voturi pentru numirea în funcţie a Elenei Amzoi.

Elena Amzoi a funcţionat pe perioada suspendării fostului director Ana Vasile pe aceea perioadă temporar vacantă ca director executiv. După proiectul de hotărâre şi votul consilierilor judeţeni prin care Ana Vasile era demisă de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, postul a devenit vacant, adică din temporar vacant în vacant” – a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu.

Elena Amzoi a lucrat în sistemul de asistenţă socială mai mulţi ani, dar ca director adjunct.

Consilierii judeţeni au acordat şi pentru Gabriel Ştika, 26 de voturi.

La Direcţia Judeţeană de Drumuri, după înfiinţarea ei prin separarea de Direcţia de Patrimoniu, a fost detaşat temporar, până la organizarea concursului, Martin Motolan. S-au organizat concursurile. Pentru postul de director executiv nu a luat nimeni concursul (n.r.-a fost un singur concurent), la postul de director executiv adjunct a luat acest concurs Gabriel Ştika. Pentru că nu-i mai puteam face prelungire domnului Motolan, care este limitată prin lege, am solicitat Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici aviz pentru Gabriel Ştika, care a venit ieri“- a mai spus Silviu Hurduzeu.

Gabriel Ştika a fost cu câţiva ani în urmă vice-primar al oraşului Oţelu Roşu şi apoi a lucrat ca şi diriginte de şantier în mai multe locuri din judeţ.

Silviu Hurduzeu i-a felicitat pe cei doi, le-a dorit succes în activitate, şi i-a mulţumit lui Martin Motolan pentru activitatea depusă şi “ale cărei rezultate au început să se vadă de anul trecut, dar şi mai bine din primăvara acestui an“.

Cei doi directori executivi vor îndeplini aceste funcţii până la organizarea concursurilor pe posturi. (Daniela Tudor)

 

Cele mai citite

Related Articles