O româncă de 35 de ani, mamă a doi copii, a murit la două luni după ce a ajuns în Italia

Un grav accident de circulație s-a petrecut în seara zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 18.30, pe Strada Provincială care leagă Basca de Cuneo, în dreptul localității Roata Rossi din nordul Italiei.

Un autoturism a lovit în plin o femeie, din primele cercetări fiind vorba despre o tânără de 35 de ani, de naționalitate română, care lucra ca badantă chiar în Roata Roassi. În momentul în care s-a produc accidentul, victima se angajase în traversarea regulamentară a străzii.

O a doua masină a fost implicată în accident, aceasta tamponând autoturismul care a provocat accidentul mortal. La fața locului s-au prezentat Poliția si Paramedicii, însă pentru româncă nu s-a mai putut face nimic, fiind înregistrat decesul.

Conform presei de limbă română din Italia, românca de 35 de ani care a murit se numește Cristina Constantin și era venită în Italia din localitatea Cotnari, de doar două luni. Cristina a lăsat în urmă doi copii orfani, de 9 și 11 ani, care se află în grija mamei sale, în România.

Principala cauză a producerii accidentului ar putea fi vizibilitatea redusă precum si neadaptarea autovehiculului la condiții de mers grele. În timp ce familia româncei urmează să ajungă în Italia pentru a îi repatria trupul, carabinierii urmează să elucideze cauzele exacte ale accidentului și cine se face vinovat de producerea acestuia.

1 COMENTARIU

  1. Sa ne ierte Dumnezeu pentru ca suntem fricosi si lasi si nu facem nimic ca sa nu ne fuga tinerii din tara .

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles