[FOTO] Concurs Național de Literatură „Eminescu la Oravița”, ediție jubiliară

A XXX-a ediție, jubiliară, a Concursului Național de Literatură „Eminescu la Oravița”, va fi organizată în zilele de 15-16 ianuarie 2018, în coordonarea Centrului Cultural și Complexului Muzeal „Teatrul Vechi Mihai Eminescu”, Casei de Cultură „George Motoia-Craiu”, Cenaclului Literar „Mihai Novac”, Salonului Literar „Gheorghe Azap”, Cercului de Proză „Mihai Moldovan”, Atelierului Tinerilor Prozatori „Antoniu Francz”, Clubului Mitteleuropa Viena/Oravița, cu sprijinul PRIMĂRIEI ORAVIȚA.

La Secțiunea I a concursului pot participa autori de poezie și proză care nu au debutat editorial, fără limită de vârstă. Creațiile, însemnând un număr de 10 poezii sau 10 pagini de proză, având menționate pe fiecare filă numele, prenumele, anul și locul nașterii, numărul de telefon și e-mailul concurentului, se trimit pe suport electronic, până la data de 10 ianuarie 2018, pe una din adresele:
ionelbota@gmail.com, cgicanu@yahoo.com, dorinaenuica@yahoo.com

La Secțiunea a II-a a concursului pot participa autori ai unor volume de proză sau poezie apărute în anul 2017, care trimit un exemplar până la data de 12 ianuarie 2018, pe adresa Centrul Cultural și Complexul Muzeal „Teatrul Vechi Mihai Eminescu”, strada Mihai Eminescu, nr. 18, codul 325600, Oravița, Județul Caraș-Severin, cu mențiunea notată pe plicul de expediere „pentru concurs”.

Premiul constă în tipărirea și editarea, într-un tiraj de 100 de exemplare, a unui manuscris, pe care câștigătorul îl va trimite până la data de 1 martie 2018 pe adresa ionelbota@gmail.com, ne-a transmis Cristian Gabriel Ghinea.

(Anca Bica Bălălău)

Cele mai citite

Related Articles