[FOTO] În această seară, de la ora 22, onorăm prima întâlnire din anul 2018

Motto:” Posibilităţile sunt numeroase atunci când ne decidem să acţionăm şi nu să reacţionăm.” George Bernard Shaw

Bunii noștri prieteni de oriunde v-ați afla, în țară sau în străinătate, indiferent dacă sunteți alături de cei dragi, sau singuri, sănătoși sau bolnavi, veseli sau triști, Radio România Reșița este Acasă pentru fiecare dintre voi și rămânem împreună și în Anul Nou, 2018.Noul an întotdeauna vine cu speranţa că va fi mai bine, că am lăsat în urmă tot ce a fost greu.

Mulţi dintre dintre noi intră cu gânduri optimiste în noul an, când “aş vrea” devine “vreau”, când “ar trebui” devine “trebuie”, când “mai întâi şi mai apoi” devin “acum”, atunci şi doar atunci dorinţele încep să se transforme în realitate.

„Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale.” Nu avem nevoie de mai multă forţă, de mai multe aptitudini sau împrejurări mai favorabile. Tot ce avem de făcut este să folosim deja ceea ce avem.

Care este cea mai mare dorință a voastră pentru anul 2018?

Aștept răspunsurile voastre la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, la început de An Nou în familie, pe frecvențele Radio România Reșița, Acasă.
”Când vezi un om bun, gândeşte-te să-l întreci, când vezi un om rău, cercetează-ţi inima”, spunea Aristotel.

Cu această motivație de viață onorăm prima întâlnire din anul 2018, la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi”, în această seară de la ora 22.
Ne întâlnim Acasă,așadar, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa

Epilog:” Destinul nu este o chestiune de şansă este o chestiune de alegere, nu este un lucru care trebuie aşteptat este un lucru care trebuie realizat.” William Jennings Bryan

De același autor

Related Articles