Horoscop 31 decembrie 2017

158

Berbec

O săptămână dinamică, în care sunteţi preocupat numai de îndatoririle dumneavoastră personale. Sunteţi hotărât să schimbaţi multe și mărunte în viața dumneavoastră, dar mai întâi aveţi nevoie de un plan bine pus la punct. Selectaţi-vă prioritățile și ocupaţi-vă numai de ele. Stările dumneavoastră de spirit sunt fluctuante, astfel că relațiile sunt deficitare.

Taur

Rezervaţi momente de liniște și singurătate, detașaţi-vă de forfota cotidiană și gândiţi-vă pe îndelete la situațiile în care sunteţi implicat. Se pot evidenția afecțiuni ale segmentelor capului, de aceea fiţi prudent și evitaţi eforturile prea mari. Informațiile obținute pe căi neconvenționale vor fi uimitoare și de reținut. Relațiile parteneriale sunt deficitare, deci acordaţi-le atenție.

Gemeni

Sunteţi înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, iar invitațiile la diverse reuniuni sunt abundente. Selectaţi ceea ce vă atrage la prima vedere, utilizându-vă totodată și intuiția. Provocările din partea celorlalți au rolul de a scoate la iveală neajunsurile lăuntrice și de a le lămuri odată pentru totdeauna.

Rac

O perioadă foarte solicitantă, pentru că sunteţi căutat de multă lume, atât din planul personal, cât și din planul profesional. Se conturează întâlniri importante, discuții de anvergură și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Este bine să analizaţi pe îndelete fiecare ofertă și fiecare sarcină de lucru în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi.

Leu

Apropierea de domeniile spirituale, relațiile cu persoane erudite, participarea la diverse reuniuni cu teme filozofice reprezintă activitățile principale din această săptămână. Pe de altă parte, se pot ivi călătorii pe distanțe lungi și propuneri de a colabora cu străinătatea sau de a lucra efectiv într-o altă țară. Niscai piedici întâmpinaţi din partea membrilor familiei sau a rudelor.

Fecioară

Apar cheltuieli majore pe taxe, facturi, datorii de orice fel. Chestiunile financiare comune cu alții, printre altele moștenirile și partajele, reprezintă o temă importantă în această săptămână. Fiţi prudent la fiecare investiție și la fiecare document financiar. Este posibilă descoperirea unor detalii neplăcute privitoare la intențiile celor alături de care sunteţi implicat.

Balanţă

Se evidențiază relațiile parteneriale, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de afaceri sau de colaborare profesională. Sunt posibile situații surprinzătoare. Discuții aprinse privitoare la bani și la sursele dumneavoastră de venit. Se pot relua unele secvențe vechi sau aspecte care au mai fost discutate undeva, cândva și care au rămas cumva nefinalizate sau nelămurite.

Scorpion

Relațiile cu ceilalți depind foarte mult de felul în care reacționaţi. Sunteţi dinamic, pus pe fapte mari, însă nimeni şi nimic nu vă intră în voie. Detașaţi-vă de ceilalți, ocupaţi-vă numai de treburile dumneavoastră și evitați să vă transformați într-o tolbă cu săgeți. Se conturează activitate intensă, atât la locul de muncă, cât și acasă pentru rutina zilnică.

Săgetător

Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii vă solicită mult în prima parte a săptămânii prin discuții și activități de anvergură. Comunicarea este înlesnită, deci spuneţi tot ce aveţi de spus, dar și ascultaţi opiniile celorlalți. Schimbul de informații este benefic tuturor. Intervin chestiuni profesionale urgente, însă și sănătatea vă poate crea neplăceri.

Capricorn

Este nevoie să vă ocupaţi de segmentul domestic. Se conturează discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, treburi gospodărești, aspecte privitoare la moșteniri și la vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. Se recomandă răbdare și prudență, deoarece foarte ușor se poate ajunge la neînțelegeri de tot felul.

Vărsător

Reuniuni cu persoanele din anturajul apropiat. Prieteni, rude, simple cunoștințe vin în preajma dumneavoastră pentru a schimba informații, pentru a vă cere sfatul sau pur și simplu pentru a tăifăsui pe subiecte de larg interes. Mai ales temele profesionale vor fi în prim-plan, dar și subiectele socio-economice ale vremurilor actuale. Prudență și discernământ!

Peşti

Aspectele financiare din segmentul profesional reprezintă o temă importantă în această săptămână. Sunt posibile informații deosebite privitoare la salarizarea dumneavoastră din următoarele luni de zile și la modificarea condițiilor de lucru. Fiţi circumspect vizavi de tot de aflaţi, pentru că se strecoară și detalii nesemnificative. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.