Un accident rutier soldat cu două victime, a avut loc, vineri seara, în jurul orei 19:00, în Cluj.Din primele informații, a avut loc o coliziune între două autoturisme, în urma impactului unul a fost proiectat în stația de autobuz, a relatat ochiulclujean.ro

Victimele, mamă și copilul de 12 ani au fost transportați la UPU Cluj.Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabilii cauzele producerii accidentului.

”Pe strada Eroilor un conducator auto de 59 de ani in timp ce conducea spre Cetatea Fetei a efectuat manevra de intoarcere si a intrat in coleziune cu un cautoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului autoturismul care circula regulamentar a ricosat pe trotuar accidentand o femeie de 30 de ani si un copil de 12 ani. Ambii transportati la spital ,copilul doar pt investigatii medicale din primele investigatii se pare ca nu a suferind leziuni. Femeia a fost ranita mai grav fractura deschisa si a fost transportata la spital pt ingrijiri medicale”, precizează Poliția Cluj.