Farmaciile din Caraş-Severin au program special şi în vacanţa de Revelion!

Farmaciile din Caraş-Severin vor avea program special şi în minivacanţa de Revelion. În 1 ianuarie va fi deschisă în Reşiţa doar farmacia Richter 6 din Luncă, de lângă Colegiul Traian Lalescu, iar în Caransebeş va funcţiona farmacia Catena din centrul oraşului. Ambele unităţi au program până la ora 20.00.

În data de 2 ianuarie toate farmaciile vor fi deschise dar vor funcţiona după orarul de duminică, până la ora 15.00. Excepţii fac unităţile Sensiblu din zona Kaufland şi Victoria cât şi farmacia Farm Prest din Reşiţa care rămân deschise până la ora 20.00!

Nicio farmacie din judeţul Caraş-Severin nu mai funcţionează non-stop, ci doar până la ora 22. Farmaciştii spun că nimeni nu îi sprijină, iar dacă ar avea program permanent ar merge în pierdere. Pentru ca o unitate să funcţioneze, de exemplu, în turele de noapte pot lucra doar farmacişti, nu şi asistenţii de farmacie. Iar punctele farmaceutice care nu au minim şase farmacişti angajaţi, nu pot să aibă în prezent un program non stop, pentru ca astfel s-ar încălca Codul Muncii.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles