Mașina unui polițist incendiată aseară la Târgu Mureș

Maşina unui ofiţer de poliţie a ars ca o torţă în noaptea de joi spre vineri, la Târgu Mureş. În acest caz, nu este exclusă ipoteza unei incendieri.

Poliţistul a cărei maşină a ars este Mureșan Tudor, unul dintre cei care l-au reţinut pe cunoscutul chirurg Benedek Imre, în urma unui scandal în plină stradă, au relatat jurnaliștii de la  punctul.ro.

“Am fost la fața locului am văzut autoturismul marca Toyota de culoare argintie cu geamul spate stânga spart și interiorul distrus cel mai probabil de un incendiu ”bine gândit”. În zonă nu sunt camere de luat vederi, foarte probabil nu vor fi nici martori pentru că e un loc puțin circulat (prin spatele blocurilor), deci ideal pentru o incendiere fără autor cunoscut.” – au precizat jurnaliștii locali care la rugămintea polițistului nu au publicat imagini de la fața locului, pentru a îi proteja viața personală.

În septembrie, medicul Imre a  împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic cu asigurarea auto expirată.

Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj şi iniţial l-au pus pe chirurg sub control judiciar, măsură revocată ulterior de instanţă.

Cele mai citite

Related Articles