Bugetul oraşului Novi Sad a fost votat

Cu voturile deputaţilor coaliţiei aflate la guvernare în Adunarea oraşului Novi Sad,  a fost votat bugetul pentru urmtorii trei ani,  care va fi ceva mai puţin de 24,5 miliarde de dinari.

În total 53 deputaţi din rândurile coaliţiei din jurul Partidului Progresist Sârb au votat pentru propunerea hotărârii Adunării Oraşului Novi Sad privind  bugetul pe anul 2018, în timp ce 20 de deputaţi ai opoziţiei în parlamentul novosădean au votat împotrivă, nimeni nu s-a reţinut ,dar trei deputaţu nu au votat.

Să reamintim, înaninte de aceasta primarul oraşului Novi Sad Miloš Vučević a evidenţiat că bugetul pe anul viitor este bine conceput şi de dezvoltare, că izvoarele acestui buget sunt cu 1,7 miliarde dinari mai mari , raportat la bugetul care a fost adoptat în urmă cu un an.

El a mai spus că de la investiţiile de capital se aşteaptă să înceapă lucrările la Bulevardul Sentandrej, proiect care valorează 717 milioane dinari. Mai sunt prevăzute lucrări la cartierul Chinezesc şi viitorul Centru  de Creatie al Tineretului în valoare de 250 de milioane de dinari precum şi lucrări la Construcţia reţelei de canalizare la Veternik, Rumenka şi Budisva.

De același autor

Related Articles