Obiectivul Radio România Reşiţa a fost atins. 123.682 lei în contul Centrului Cristian Şerban din Buziaş!

635

Povestea căsuţei de sticlă s-a încheiat. Campania „Muzică pentru viaţă!” a ajuns la final, unul fericit, la care au contribuit mii de oameni. Conturile campaniei Muzică pentru viaţă au fost închise. Întreaga sumă de 123.682 de lei a fost virată ieri în conturile Centrului Medical Cristian Şerban din Buziaş, unic în România pentru a ajuta în continuare gratuit cu tratament şi spitalizare, copiii care suferă de boli incurabile.

Timp de 6 zile am trăit experienţe unice, am învăţat că este mai important să dăruieşti, decât să primeşti. Iar dacă există şi o cauză nobilă, sufletul se deschide şi mai mult. În această săptămână am învăţat că oamenii obişnuiţi sunt buni, sunt darnici şi empatizează cu cei aflaţi în suferinţă.

Noi am dat muzică pentru viaţă şi am adunat bani pentru copiii care suferă de boli incurabile care le afectează viaţa pentru totdeauna. Prin bunăvoiţa oamenilor de toate vârstele, din toate colţurile Banatului şi nu numai, s-au adunat 122690 de lei, bani pe care îi donăm Centrului Medical „Cristian Şerban” de Evaluare, Terapie, Educaţie Medicală Specifică şi Recuperare, din Buziaş. Acesta este o instituție unică în România, prin profilul lui, înființat pentru copii şi tineri cu diabet zaharat și hemofilie, cărora, în timp, li s-au adăugat și alte categorii de bolnavi cu: obezitate, dislipidemii şi alte boli ale sângelui.

În această ultimă seară, în „căsuţa binecuvântată” a fost alături de noi şi familia Şerban, cea care a fondat acest centru destinat copiilor. Prof. dr. Margit Şerban, vădit emoţionată de iniţiativa luată pentru sprijinirea centrului, a mulţumit tuturor care au donat, iar despre noi a spus că Radio Reşiţa este un reper în România, iar exemplul ar trebui urmat şi de alţii.

Astăzi, în ultima zi de campanie s-a făcut o colectă separată şi la Fârliug, unde prietenii noştri Ion Mustaţă, Francisc Vaştag, Ion Borduz, dar şi mai mulţi primari din Timiş au donat o importantă sumă de bani. Donații a făcut chiar și fostul ministru Traian Igaș.

Citeşte şi: MULȚUMIM, dumneavoastră Oameni Buni !

Laura Sgaverdea, unul dintre dj-ii prezenţi zilnic în căsuţă, a spus că tot acest proiect umanitar dovedeşte încă o dată că „Radio Reşiţa este mai mult decât se aude”.

Partenerul campaniei umanitare a fost şi de această dată Crucea Roşie Filiala Caraş-Severin. Directorul Alin Cica s-a arătat încântat că a participat la proiect, alături de numeroşi voluntari.

Echipa Radio Reşiţa vă mulţumeşte!