Steaua învinge Ceahlăul, în prima etapă din sezonul 2013-2014 a Ligii 1 de fotbal

Steaua-CeahlaulSteaua Bucureşti a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă seara, pe stadionul ”Steaua”, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.
Pentru Steaua au marcat Adrian Popa (11) şi Daniel Georgievski (26), golul oaspeţilor fiind reuşit de Emil Jula (40), în faţa a circa 10.000 de spectatori. Ceahlăul a oferit o replică bună şi a pus probleme campioanei în multe momente.

Golul din care Steaua a deschis scorul a fost marcat de Popa din poziţie de ofsaid. Echipa din Ghencea a cerut penalty în min. 36, când centrarea lui Iasmin Latovlevici a lovit mâna lui Garcia. O fază controversată a fost şi în careul Stelei, în min. 86, când Latovlevici a avut o intervenţie periculoasă la Doru Popadiuc, însă arbitrul nu a acordat nimic.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la încălzire şi a fost schimbat în ultimul moment cu Florin Gardoş în garnitura de start a Stelei. Atacanţii Federico Piovaccari şi Leandro Tatu nu au fost nici măcar rezerve.
Vasile Miriuţă a debutat oficial în acest meci ca antrenor al Ceahlăului.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu, Tănase – Nikolic
Rezerve: Niţă, Râpă, Gardoş, Prepeliţă, Pârvulescu, Răduţ, Iancu

Ceahlăul: Jovic – Dumitraş, Marc, Cânu, Gheorghiu – Achim, Stana – Garcia, Golubovic, Constantinescu – Jula
Rezerve: Miron, Cazan, Ichim, M. Rusu, Chitoşcă, Popadiuc, Ştefănescu

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Constantin Miclea (Buşteni) – CCA, Ionuţ Calancia (Bucureşti) – LPF

De același autor

Related Articles