[FOTO-AUDIO] Elevii de la Liceul de Arte ”Sabin Păuţa” s-au alăturat campaniei Radio Reșița

796

Se întâmplă lucruri frumoase la Căsuța de sticlă, amplasată în Parcul Tricolorului din Reșița. Oameni cu suflet vin în continuare și fac donații pentru Centrul Cristian Șerban din Buziaș. Astăzi în Căsuța magică au venit elevi de la Liceul de Arte Sabin Păuța din Reșița.

Alexandru Ilia:
”Am venit cu colegii mei să donăm niște bani. Am auzit la Radio de campanie și ne-am hotărât împreună cu d-na noastră dirigintă.”

Selena Franț:
Ne-am decis cu ceva timp în urmă să donăm niște bani și am venit împreună cu d-na dirigintă aici la Căsuța de sticlă. Este ceva frumos.

Ramona Dumitru, profesor de limba română:
”Ne bucurăm că am venit astăzi să oferim niște bănuți pentru campania extraordinară pe care o faceți: Copiii au fost foarte încântați și ne pare rău că nu ssunt și ceilalți, care au mai plecat din oraș. Am venit așa cu toată inima, astfel încât să ajutăm copiii care au nevoie. Felicităm Radio Reșița și întreaga echipă pentru ceea ce faceți. BRAVO, BRAVO, BRAVO!„.

Sunteți așteptați în continuare la Căsuța de Sticlă să faceți donații pentru copiii cu boli incurabile, care sunt tratați la Centrul Cristian Șerban din Buziaș. De asemenea conturile campaniei sunt postate pe site-ul nostru.

Cristina Corocan