Cursuri la AJOFM Caraş-Severin

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Caras-Severin a organizat in cursul lunii decembrie 2017 un numar de 5 programe de formare profesionala.

Somerii inregistrati in evidentele AJOFM Caras-Severin s-au putut inscrie la cursurile organizate gratuit in meseriile de : lucrator in comert  la Moldova Noua, Baile Herculane si Oravita, electrician la Resita si ospatar la Bozovici, cursuri ce vor fi urmate de un numar de 101 cursanti.

Pentru inscrierea la cursurile de calificare organizate de catre AJOFM Caras-Severin sunt necesare urmatoarele documente in original si copie: buletin, certificat de nastere, certificat de casatorie si acte de studii, precum si adeverinta medicala care sa ateste faptul ca persoana este clinic sanatoasa si apta pentru cursul de calificare la care se inscrie.

Informatii suplimentare in vederea inscrierii la cursurile de calificare organizate de catre AJOFM Caras-Severin se pot obtine la sediul acesteia din Resita, str. Traian Lalescu nr 17 , tel 0255/212160 , la sediul Centrului de Formare Profesionala din Resita, str Valiugului nr 103, tel 0255/2201015 sau la sediile punctelor de lucru ale AJOFM Caras-Severin din Anina, Baile Herculane, Bocsa, Bozovici, Caransebes, Moldova Noua, Oravita si Otelu Rosu.

Cele mai citite

Related Articles