Trei români implicați într-un grav accident în Ungaria. Unul a murit și unul este în stare gravă

Un român  de 47 de ani a murit, iar alți doi  au fost răniți, într-un accident care a avut loc la finalul săptămânii trecute un Ungaria. Bărbatul mort se numea Ion Negoiță.

Ei lucrau în Germania și se întorceau acasă de sărbători. La volanul mașinii ar fi fost chiar fiul victimei,  Ilarion Negoiță, un tânăr de 23 de ani, care a suferit răni ușoare, a relatat astăzi  Monitorul de Vrancea.

În mașină se afla și un tânăr de 27 de ani, Dragoș Tănase, care a suferit răni grave la nivelul coloanei și  a fost transportat într-un spital din Germania. Toți cei trei români care se aflau în mașină sunt din comuna  Chiojdeni , județul Vrancea.

„Cei trei erau colegi de muncă, lucrau împreună în Germania și se întorceau de sărbători acasă, la Chiojdeni. Îi cunosc. Erau oameni cumsecade, muncitori și-și vedeau de treaba lor. S-a luat legătura cu consulatul și urmează să se efectueze repatrierea persoanei decedate”, a precizat primarul comunei Chiojdeni, Constantin Grigore pentru publicația mai sus citată.

Cele mai citite

Related Articles