Revelionul pe Valea Cernei – trei zile de poveste!

Sfârșitul de an se apropie cu pași tot mai repezi, iar în stațiunea Băile Herculane au început deja pregătirile pentru Revelion, locurile disponibile în unitățile de cazare fiind tot mai puține, iar unele complexe hoteliere sunt ocupate la întreaga capacitate!

“Desigur, nu se putea – cum altfel?- fără Revelion! Este unul dintre cele mai mari evenimente ale noastre din an! La noi Revelionul se întinde pe mai multe nopți, astfel vom avea trei petreceri legate : vom începe cu o petrecere la piscină, iar apoi continuăm pe data de 31 decembrie seara cu întâmpinarea Anului Nou, desigur, cu mult fast, cu muzică, dans și în 1 ianuarie vom avea petrecerea “de după”, care va fi la fel de interesantă și de colorată ca și cea de Anul Nou!”, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

“Turiștii care vor întâmpina anul 2018 pe Valea Cernei vor avea parte și de surprizele pregătite de organizatori! Desigur, pachete avem pregătite la fiecare pachet, dar va trebui să vină să le vadă! Avem întotdeauna ceea ce privește partea de entertainment – ceva pus deoparte, ca să zic așa! – și la fel de bine am pregătit pentru ei mici surprize, pe care le vor vedea la sosire! Pentru locațiile noastre rămân preponderent turiștii din România! La fiecare eveniment avem, într-adevăr, turiști și din alte țări, dar românii sunt în continuare cei care preferă Băile Herculane!”, ne mărturisește Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles