Un șofer de 27 de ani din Reșița s-a ales cu dosar penal după ce a alimentat și a fugit

Un şofer de 27 de ani din Reșița  s-a ales cu un dosar penal și cu o sancțiune contravențională de 520 de lei după ce și-a  alimentat maşina la o stație de benzină din localitatea Domanșea și apoi a fugit fără să plătească.

Luni, 18 decembrie, în jurul orei 06.00 dimineața, poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Mehadia au fost alertați prin apel la 112 de către un angajat al unei staţii de carburanţi de pe raza localităţii Domaşnea despre faptul că un bărbat şi-a alimentat autoturismul de cu combustibil în valoare de 100 de lei, după care a plecat din stația de carburanți “uitând” să plătească.

”În urma apelului primit, poliţiştii au efectuat un filtru pe D.N.6, pe strada Gării din Băile Herculane. Observând în trafic un autoturism ce corespundea descrierii făcute de apelant, poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă şoferul  nu a oprit, continuându-şi deplasarea în direcţia Orşova. S-a procedat la urmărirea autoturismului, reuşindu-se blocarea acestuia pe raza localităţii Topleţ. Poliţiştii l-au identificat pe şofer în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reşiţa”, a declarat  Cecilia Dăneţ, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt fiindu-i aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 520 de lei. De asemenea, tânărului de 27 de ani  i-a fost reţinut permisul de conducere.

De același autor

Related Articles