Cod galben de ceață în Caraș-Severin, Arad si Timiș.

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare cod galben de ceață pentru județele Caraș-Severin, Arad și Timiș fiind anuțate și ploi care pot cumula pana la 15 litri pe metru pătrat. De asemenea, politistii anunta ca vizibilitatea este redusă și în județul Cluj, pe DN 1, între Izvorul Crișului – Capus.

Potrivit meteorologilor, pană la orele amiezii, se va înregistra ceața densă care va reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri în mai multe zone din județele Caraș-Severin, Arad și Timiș.

Ceata va fi însoțită de ploi care pot cumula 10-15 litri pe metru pătrat.

La randul lor, reprezentantii Centrului Infotrafic anunta ca traficul rutier se desfasoara ingreunat din cauza cetii dense, vizibilitate sub 50 de metri, pe DN 1 (E60) Izvorul Crisului – Capus, in judetul Cluj.

“Avand in vedere ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de vreme rea (ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, ninsori viscolite in zona inalta de munte), recomandam conducatorilor auto sa conduca prudent si sa adapteze viteza de deplasare la conditiile de drum”, au anuntat politistii.

Cele mai citite

Related Articles