Chinezii vin la Bozovici

La Bozovici, se încearcă diferite formule de atragere a investitorilor. Prezent la un simpozion de afaceri, la Bucureşti, primarul Bozoviciului, Adrian Stoicu spune că încearcă să atragă oameni de afaceri şi firme din China, în zona Almăjului.

Edilul comunei, spune că zona are posibilităţi multiple de dezvoltare începând cu turismul şi până la cele legate de valorificare bogăţiilor naturale, inclusiv cele oferite de subsolul cuprins în arealul comunei.

Vorbind de dezvoltarea turismului, Stoicu are în vedere mai multe localtăţii din Almăj, enumerând printre altele Cascada Bigăr şi Morile de la Rudăria. De asemenea, ia în calcul şi construirea unui hotel, toate aceste propuneri fiind prezentate în cadrul simpozionului.

În ceea ce priveşte sosirea chinezilor în Almăj, edilul spune că din discuţiile purtate cu aceştia, este posibilă venirea oamenilor cu bani, până la finele acestui an dar cel mai sigur, anul viitor. Se preconizează că delegaţia care va veni este interesată de mai multe locaţii în vestul ţării din Caraş – Severin, Timiş şi Arad.

(Marius Caruntu)

Cele mai citite

Related Articles