Italia: Român arestat după ce a dat foc la 5 mașini. Omul suferea din dragoste

Un român a ajuns zilele trecute  în arestul poliţiei din Italia după ce a incendiat 5 maşini. Se pare că tânărul român în vârstă de 27 de ani era furios după o dezamăgire în dragoste şi a încercat să se răzbune. Lucrurile au scăpat însă de sub control.

Românul de 27 de ani a fost arestat pe Aeroportul Fiumicino din Roma şi a fost pus sub acuzare pentru incendierea celor 5 maşini.

Cum a ajuns românul să dea foc la mașini

Potrivit presei din Italia, tânărul a vrut să se răzbune pe fosta iubită care l-a părăsit, pentru că aflase că el e căsătorit în România. Înfuriat, românul s-a dus noaptea la casa familiei fetei, care locuia în oraşul Arezzo şi a dat foc maşinii tatălui ei. Spre ghinionul său însă, incendiul a cuprins și alte patru maşini din parcare, provocând panică în cartierul în care locuia fosta sa iubită.

Publicția La Nazione a relatat luni, 11 decembrie, că incidentul s-a produs în noaptea de 20 aprilie a acestui an şi, de atunci, poliţiştii s-au chinuit să-l prindă pe incendiator. Românul a fost identificat cu greu, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Iar zilele trecute, când a returnat o maşină pe care o închiriase de la o firmă de la aeroportul din Roma, a fost săltat de poliţiştii italieni. Bărbatul a fost dus în arestul din Civitavecchia şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorului.

Cele mai citite

Related Articles