Colegiul Farmaciştilor din Caraş-Severin a spart gheaţa! 2.000 de lei pentru copiii cu boli incurabile de la”Centrul Cristian Şerban din Buziaş”!

Conturile campaniei “Muzică pentru viaţă” nu mai sunt goale! Colegiul Farmaciştilor din Caraş-Severin a donat astăzi suma de 2.000 de lei, pentru ajutorarea copiilor care suferă de boli incurabile din cadrul “Centrului Medical Cristian Şerban din Buziaş”.

La fel ca şi anul trecut, farmaciştii sunt primii care donează şi îi îndeamnă pe cei care vor să facă o faptă bună să le urmeze exemplul!

La fel ca anul trecut suntem foarte bucuroşi că putem să ajutăm, în preajma sărbătorilor. În primul rând facem acest gest din toată inima pentru că Radio Reşiţa ne este un partener foarte apropiat şi va fi o tradiţie ca în fiecare an să ne implicăm în campaniile umanitare desfăşurate de oamenii cu suflet mare de la Radio Reşiţa. Din partea Colegiului vor intra în conturile campaniei 2.000 de lei. În plus vă promitem că fiecare farmacist în parte va mai dona o altă sumă, în funcţie de posibilităţile fiecăruia pentru a ajuta copii care suferă de boli incurabile de la “Centrul Cristian Şerban din Buziaş”.

“Noi care facem parte din categoria profesioniştilor din sănătate înţelegem exact gravitatea acestor boli şi drama prin care trec aceşti tineri, din toată ţara şi ne bucurăm că această unitate medicală, unică în România se află la Buziaş. În plus, le garantăm celor de la Buziaş că se pot bucura de acum încolo de sprijinul nostru iar celor care vor să facă o faptă bună, le spunem să nu mai stea pe gânduri. Fiecare gest contează, doar dacă ne unim forţele putem să ajutăm copii bolnavi”, ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Echipa Radio România Reşiţa le mulţumeşte tuturor farmaciştilor din judeţ pentru sprijinul acordat în campania “Muzică pentru Viaţă”, pentru al doilea an consecutiv!

Conturile sunt deschise şi sunt afişate pe siteul radioresita.ro.

RO68BTRLRONCRT0376715102 în RON
RO18BTRLEURCRT0376715102 în EURO

Vino în perioada 17-23 decembrie la CĂSUŢA DE STICLĂ din Parcul Tricolorului. Copiii au nevoie de sprijinul nostru!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles