[FOTO/VIDEO] Grav accident pe DN6. Motorul unei maşini a fost aruncat la zeci de metri

ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe DN6 la ieșirea din Sânnicolau Mare spre Cenad aproape de granița cu Ungaria. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care erau 4 persoane. În urma impactului, toate victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două dintre acestea au rămas încarcerate.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer și 8 subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, 3 ambulanțe SAJ și echipaje de poliție. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Conform polițiștilor, un șofer de 34 de ani care conducea o mașină dinspre Sânnicolau Mare înspre Cenad a intrat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. Nu a observat la timp că din sens opus circula regulamentar un alt autoturism, iar impactul a fost frontal.

Potrivit PressAlert, impactul a fost atât de puternic, încât echipajele de urgență au avut nevoie de minute bune de căutări pentru a găsi motorul uneia dintre mașini.

Cele mai citite

Related Articles