[FOTO-AUDIO] Moș Crăciun a ajuns și la Bazinul Olimpic din Reșița

148

Complexul Municipal de Sport și Sănătate din Reșița a găzduit tradiționala competiție Cupa ”Moș Crăciun” la care au luat parte înotători de la secția de specialitate a Clubului Sportiv Școlar din Reșița.

Au fost prezenți peste 140 de sportivi, iar aceștia au luat parte la un concurs de ”casă”, amical, în care s-au bucurat de atmosfera lunii cadourilor, în așteptarea Moșului. Cei mici au primit pungi cu diverse cadouri.

Directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, Marius Crețeanu a vorbit despre evenimentul, devenit tradițional pentru clubul reșițean:

” În fiecare an organizăm această frumoasă competiție Cupa ”Moș Crăciun” , în special pentru cei mai mici dintre sportivii clubului nostru. Anul acesta a fost alături de noi și Primăria Reșița cu pachete pentru copii și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin. O competiție binevenită, toată lumea este veselă, atmosfera este plăcută și mulțumesc sponsorilor care ne-au ajutat s-o organizăm. Primii clasați au primit medalii și diplome, iar ceilalți pungi de la Moș Crăciun.”

Acțiunea, care a fost ultima competiție a anului 2017 pentru înotătorii reșițeni, a fost organizată de CSȘ Reșița, împreună cu Primăria Reșița și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

”Prin astfel de acțiuni încercăm să-i motivăm pe cei mici să vină să practice înotul și să ajungă pe cele mai înalte culmi. A fost un an mulțumitor pentru înotul reșițean, dar sperăm ca anul viitorul să fie rezultate mult mai bune și să fim tot mai sus pe podiumuri”, a spus fosta mare înotătoare Luminița Dobrescu.

Cristina Corocan