O familie de români întoarsă din Italia și-a pierdut toată agoniseala. Cineva le-a dat foc la casă

O locuință a ars aproape în întregime duminică dimineață, 10 decembrie în  comuna Urechești, județul Vrancea, acolo unde o familie de români care au muncit în Italia și-a pierdut toată agoniseala, a relatat Monitorul de Vrancea.

Potrivit localnicilor, incendiul a izbucnit în jurul orei 3 și jumătate și a ars toată agoniseala proprietarilor. Familia care deține casa se întorsese de la muncă din Italia și hotărâse să-și investească banii acasă, în România. Din păcate, se pare că focul a fost pus intenționat, au transmis pompierii care au stins incendiul .

Pompierii au intervenit la fața locului cu cinci autospeciale. În ajutorul lor au sărit și mulți localnici, dar și SVSU Gugești.

„În această dimineață (duminică), în jurul orei 03.30, pompierii focșăneni au intervenit cu 5 ASAS si 1 APIC (autospeciala de primă intervenție și comandă) în com. Urechești pentru stingerea unui incendiu. În urma incendiului au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 200 mp, anexe (bucătărie vară, magazie, coteț păsări, coteț porci) pe o suprafața de cca. 400 mp. Intervenția a durat aproximativ 4 ore. Cauza cea mai probabilă a acestui eveniment este: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu“, au transmis reprezentanții ISU.

Cele mai citite

Related Articles