Grav accident pe DN2. Bărbat mort și soția în stare critică

Un accident grav a avut loc, duminică la prânz, pe DN2, în localitatea suceveană Vadu Moldovei. Un microbuz în care se afla doar șoferul a intrat în coliziune cu un autoturism în care se afla o familie, formată din soț și soție și un copil aflat pe bancheta din spate. În urma impactului puternic, cei doi soți au rămas încarcerați pe scaunele din față ale autoturismului, bărbatul decedând în scurt timp.

Femeia a fost încarcerată pe scaunul din dreapta, în stare critică, a fost scoasă din mașină de o echipă de descarcerare și preluată de un echipaj al ambulanței, care a început stabilizarea acesteia, pentru a putea fi transportată la spital, a transmis  monitorulsv.ro.

Copilul din spate a fost de asemenea preluat de o ambulanță și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, iar șoferul de pe microbuz, aflat în stare stabilă, a fost transportat și el la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs impactul și cine se face vinovat de producerea accidentului.

Cele mai citite

Related Articles