Italia: Judecătorii au decis pedeapsa pentru românca care și-a ucis iubitul italian și apoi l-a castrat

Judecătorii din Italia au decis care va fi pedeapsa pentru Verona Popescu, o româncă de 50 de ani care pe data de 23 iunie 2017  si-a ucis partenerul, pe Claudio Palladino, de 63 de ani, după care l-a castrat

Până la urmă s-a concluzionat că românca  nu se afla în deplinătatea facultăților mintale atunci când l-a ucis și castrat pe partenerul său italian. Aceasta este concluzia la care au ajuns judecătorii care au dispus pe data de 8 decembrie 2017 ca românca să fie internată într-un centru pentru recuperare mintală pentru 10 ani de zile.

Magistrații nu au fost de acord cu propunerea apărătorilor româncei, care au solicitat punerea acestei în libertate sub control judiciar.

Vă reamintim că  românca și-a ucis concubinul cu 8 lovituri de cuțit, după care l-a castrat.

Crima a avut loc într-un apartament dintr-o zonă rezidențială din localitatea Modena, de pe strada Mar Adriatico, în dimineața zilei de 23 iunie. Verona Popescu a sunat apoi  la poliție și a anunțat că și-a ucis logodnicul. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit trupul neînsuflețit și mutilat.

Din cele relatate de presa italiană s-a descoperit faptul că românca a lucrat în trecut ca badantă pentru părinții bărbatului.

Cele mai citite

Related Articles