Accident grav în această dimineață. Doi morți și cel puțin șapte răniți după ce un microbuz s-a răsturnat

A fost activat planul roșu în această dimineață, duminică 10 decembrie, în Harghita, acolo unde un microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier a relatat postul de televiziune Antena 3.

În urma accidentului doi oameni au murit și alți 7 au fost răniți a relatat sursa citată. Accidentul a avut loc între localitățile Borsec și Tulgheș.

Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, a declarat pentru postul de televiziune mai sus citat că microbuzul în care se aflau 20 de persoane s-a răsturnat la ora 6.20 dimineața. Inițial în autocar au rămas încarcerate 11 de persoane. În acest moment sunt confirmați doi morți. Din primele informații microbuzul executa o cursă între Praga și Republica Moldova.

La fața locului s-au deplasat opt ambulanțe și un echipaj de descarcerare. Echipajele de intervenție evaluează starea persoanelor rănite și organizează transportul la spitalele din zonă.

UPDATE: Cele două persoane declarate moarte – un bărbat și o femeie – au rămas încarcerate și când au fost scoase nu mai aveau puls.

Printre răniți este și un copil, dar starea sa nu este gravă. În schimb, trei dintre răniți ar avea răni mai serioase.

Vom reveni cu amănunte. Știre în curs de actualizare.

De același autor

Related Articles