La 44 de ani Ecaterina a căzut pe stradă în Italia și a murit. Avea un copil de 10 ani

Încă un caz al unei românce care s-a stins în Italia a fost prezentat ieri de o publicație de limbă română din Italia. Este vorba de Ecaterina Bursuc, o româncă de  44 de ani care a murit după ce i s-a făcut rău pe stradă și a murit.

Conform italiadiaspora.it, o publicație gestionată de inimosul jurnalist român Petre Cojocaru, românca, rezidentă în Carmangola,  a suferit un atac cerebral în data de 2 decembrie, în  Torino unde se deplasase pentru câteva probleme personale.

Româncei i s-a făcut rău pe stradă și nu a mai putut decât să intre într-un bar unde a cerut ajutorul dar din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul româncei. Drama româncei este cu atât mai mare cu cât a lăsat în urmă un copil de numai 10 anișori.

Comunitatea s-a mobilizat pentru repatrierea trupului româncei

Românii care locuiesc în zonă s-au mobilizat și încearcă să strângă donații pentru a ajuta la repatrierea trupului Ecaterinei, acasă în localitatea Câmpulung Moldovenesc. Ajutoarele pentru româncă se strâng la magazinele românești din Carmagnola și la Biserica Ortodoxă din aceeași localitate.

De același autor

Related Articles