Matthias Manasi, la pupitrul Orchestrei Nationale Radio!

Dirijorul german Matthias Manasi se va afla la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio vineri, 8 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio, într-un concert care o va avea ca solistă invitată pe violonista Olga Pak. Seara se va deschide cu o lucrare din repertoriul liric, uvertura operei Ruslan şi Ludmila, de M. Glinka. Va urma Concertul în re major pentru vioară şi orchestră, op. 77, de J. Brahms, iar programul se va încheia cu Simfonia nr. 3 în la minor, op. 56 – Scoţiana, de F. Mendelssohn.

În prezent director muzical al Nickel City Opera din Buffalo, Statele Unite, Matthias Manasi a colaborat cu orchestre de prestigiu din Europa şi Statele Unite, fiind deopotrivă dirijor şi un excepţional pianist.

Concertmaestru al orchestrei Berliner Camerata, Olga Pak este o violonistă apreciată atât în Rusia, ţara sa natală, cât şi pe scenele muzicale europene, fiind laureată a numeroase concursuri internaţionale.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Cele mai citite

Related Articles