Mesaje de condoleanţe adresate Familiei Regale

Preşedintele Klaus Iohannis a evocat personalitatea impresionantă a Maiestăţii Sale.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una din cele mai mari personalităţi ale României şi a scris cu litere mari istoria României. Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanţe tuturor membrilor Casei Regale.

La rândul său, premierul Mihai Tudose spune despre regele Mihai că a fost un model de moralitate şi demnitate, o personalitate care a marcat puternic istoria României.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu îşi exprimă, la rândul său regretul şi durerea la aflarea dispariţiei dintre noi a Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Preşedintele Senatului afirmă într-o postare pe Facebook că ziua de astăzi este una trista pentru poporul român, Majestatea Sa arătând în perioada domniei sale, în vremuri deosebit de grele, ce înseamna să reprezinţi ţara cu demnitate şi curaj. A fost respectat în ţară şi în lume pentru modul în care s-a dedicat slujirii poporului său în spiritul apărării libertaţii şi valorilor democratice.

Regele Mihai ramâne un simbol al patriotismului, al dragostei faţă de ţară și popor, mai spune Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, vorbeşte în mesajul său de condoleanţe despre golul imens pe care regele Mihai îl lasă în urmă, iar liderul PNL, Ludovic Orban, a arătat că prin moartea regelui Mihai se închide o pagină de istorie, amintind, totodată, că Majestatea Sa a fost ultimul şef de stat care supravieţuise celui de-al doilea război mondial. (RRA)

Cele mai citite

Related Articles