Gest teribil săvârșit de o româncă de 34 de ani, în Italia, în  localitatea Cerlongo di Goito provincia Mantova, la sfârșitul lunii noiembrie.  Ecaterina Hodor, în vârstă de 34 de ani, a fost arestată și încarcerată în penitenciarul din Mantova după ce și-a înjunghiat partenerul în spate și în zona inghinală, în urma unui conflict casnic a relatat publicația Gazzeta di Mantova.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 25 noiembrie atunci când în locuința celor doi au fost auzite strigăte puternice. Scandalul a avut loc în bucătărie acolo unde românca l-a înjunghiat pe partenerul său român, un bărbat de 38 de ani, de mai multe ori. Prima lovitură de cuțit i-a aplicat-o în spate, în zona omoplatului și apoi, când acesta s-a întors, l-a lovit în zona inghinală.

Bărbatul a ajuns de urgență la spital acolo unde medicii au constatat că acesta a avut noroc și a scăpat doar cu 30 de zile de îngrijiri medicale. Românca a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că nu mai suporta bătăile primite și acesta a fost motivul pentru care și-a înjunghiat partenerul.

Ecaterina Hodor se află acum încarcerată în penitenciarul din Mantova.