Horoscop 4 decembrie 2017

BERBEC:

 Nativii născuți sub acest semn zodiacal se gândesc doar la faptul că se concentrează prea mult pe muncă și sunt extenuați. Vor să se relaxeze și să se distanțeze puțin de rutina cotidiană. Este adevărat că ar avea nevoie de o vacanță.
TAUR:
Nativii născuți în taur sunt mai preocupați ca niciodată de o nouă sursă de venit pentru că au rămas fără bani. O soluție ar fi să se împrumute la prietenii apropiați, însă ei preferă să muncească mai mult pentru a-i câștiga singuri.

GEMENI:

Gemenii așteaptă vești de la niște prieteni care sunt în străinătate și cu care și-au făcut planuri pentru o vacanță sau pur și simplu o reuniune. Nu va ieși cum și-au imaginat gemenii și de aceea vor apărea frustrări.

RAC:

Racii primesc azi o sumă de bani pe care credeau că nu o vor mai primi și pe care nu o mai calculau la bugetul lunar. Aveau mare nevoie de acești bani și vor ține cât vor putea de ei.

LEU:

Pentru acești nativi va fi o zi pe cinste pentru că vor primi o veste importantă la locul de muncă și acum au timp să analizeze ce vor face în continuare. Au o grămadă de idei și trebuie să se gândească pe care o vor pune în aplicare prima dată.

FECIOARĂ:

Acești nativi au chef de noi aventuri și de aceea vor tinde să caute noi relații amoroase. Ar trebui să fie discreți în aceste acțiuni pentru că este mai bine să țină aceste lucruri pentru ei. Lumea va începe să vorbească și să judece.

BALANȚĂ:
Este foarte important ca acești nativi să nu se piardă cu firea azi și să înțeleagă faptul că nimeni nu este de neînlocuit și nimic nu durează o veșnicie. Ar trebui să accepte realitatea așa cum este și să meargă mai departe.

SCORPION:

Acești nativi au o mare nevoie să fie amuzați și simt nevoia să se relaxeze. Ar trebui să facă și ceva în acest sens. Poate că un film în oraș cu niște prieteni ar fi o idee minunată.

SĂGETĂTOR:

acești nativi sunt foarte respectați la locul de muncă și acest lucru îi vor ajuta să iasă dintr-o situație confuză. Săgetătorii ar trebui să zâmbească mai mult pentru că au de ce.

CAPRICORN:

Acești nativi visează la anumite favoruri pe plan profesional. Vor plăti bani mulți pentru ele și nu le va fi prea ușor pentru că vor exista anumite reacții de antipatie și invidie în acest proces.

VĂRSĂTOR:

Poate că acești nativi au trecut prin momente destul de grele în ultima vreme, însă nu ar trebui să le privească ca pe niște eșecuri. Ar trebui să învețe că aceste lucruri fac parte din viață.

PEȘTI:

Azi, acești nativi au tendința să subestimeze orice lucru bun li se întâmplă. Cel mai bine și cel mai indicat ar fi să te uiți în jur, la cei care nu au atât de multe lucruri ca și voi.

De același autor

Related Articles