Un accident a avut loc astăzi pe DN7, în județul Argeș, lângă localitatea Drăganu, acolo  unde o autoutilitară s-a ciocnit cu un camion.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, în accident au fost implicate două autovehicule, un camion şi o autoutilitară. Traficul rutier a fost iniţial complet blocat, fiind reluat după câteva zeci de minute pe un singur fir, alternativ.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că autoutilitara a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autocamionul care circula regulamentar.

Conform informaţiilor centralizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, şoferul autoutilitarei a rămas încarcerat în urma impactului, dar este conştient, în timp ce şoferul autocamionului a suferit doar leziuni superficiale. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de descarcerare.

Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a fost reluată duminică pe un singur fir, alternativ, şi se desfăşoară îngreunat, în urma accidentului rutier produs în zona localităţii argeşene Drăganu, a transis Agerpres