Este oficial. Îngrijitoarea româncă de 37 de ani, moartă în Italia, a fost ucisă. Cine este principalul suspect

Chiar dacă la începutul acestei luni presa italiană și cea de limbă română a relatat faptul că românca Iuliana Cătălina Bucătaru a murit după ce a căzut pe scările unei case din Colli di Monte Bove, provincia Aquila, ancheta poliției italiene a dezvăluit că lucrurile nu stau deloc așa a relatat ieri publicația italiană Rete8.

Românca de 37 de ani, care muncea ca badantă pentru doi bătrâni din provincia mai sus menționată , a  murit în ziua de 5 noiembrie, la spitalul “San Salvatore” din L’Aquila după ce a fost transportată de urgență acolo, ca urmare a unei căderi pe scări, au presupus inițial anchetatorii.

După ce au efectuat autopsia, anchetatorii au descoperit că rana la cap care a provocat moartea femeii a fost făcută cu un obiect contondent și nu a apărut ca urmare a căderii pe scări. Conform jurnaliștilor italieni principalul suspect pentru moartea româncei este acum prietenul românei, și el tot român.

Mai mulți vecini au declarat că i-au văzut pe cei doi înainte de moartea româncei și că prietenul acesteia avea o atitudine extrem de agresivă față de aceasta, a mai relatat publicația mai sus citată.

În acest moment ancheta este condusă de un procuror din  Avezzano care a dispus efectuarea unor teste asupra sângelui descoperit în casa în care a murit femeia româncă dar și audierea a mai multor martori care ar putea face lumină asupra ultimelor zile de viață ale româncei.

Vă vom ține la curent cu rezultatele anchetei.

Cele mai citite

Related Articles