Conflictul mai vechi dintre  Alexandru Arșinel și Mihai Bendeac a luat zilele acestea o turnură destul de dură.

Afectat și de pierderea recentă a Stelei Popescu, Alexandru Arșinel și-a adus aminte că Bendeac l-a categorisit drept ”un submediocru fiert pe bani” și l-a taxat foarte dur pe mai tânărul său coleg. Arșinel susține că Bendeac este un ”om de joasă speță” și un ”jeg uman”.

”Nu vreau să intru în polemică cu acest jeg. Nu mă interesează. Un om de o speţă jegoasă! Sunt persoane ca îşi doresc să iasă în faţa neapărat. Şi atunci ies…cu creaţii deosebite, cu apariţii excepţionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor să iasă neapărat în faţă atacând artişti iubiţi de oameni, galonaţi, decoraţi, apreciaţi de milioane de oameni de-a lungul atâtor ani. Nu mă doare. Mă surprinde.

 Şi cred că astfel de oameni nu sunt sănătoşi la cap şi nici nu arată a fi oameni sănătoşi. Nu voi intra în conflict cu asemenea persoane. Îi consider, repet, nişte jeguri. Consider că numai jegurile se preocupă cu treaba asta, cu conflictul dintre artişti. Mă refer la acei artişti care lansează asemenea lucruri. Nu există conflicte între generaţii. Nici eu când am intrat în teatru n-am declanşat un conflict. Nici alţii pe care eu i-am băgat în teatru n-au declanșat un conflict”, a declarat Alexandru Arşinel, la Kanal D.