Încep optimile de finală ale Cupei României

57

Marţi debutează optimile Cupei României. Primul meci va fi între Unirea Slobozia şi CSM Poli Iaşi, de la 14:00. Partidele se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab cotate. În caz de egalitate, se intră în prelungiri şi, eventual, se trece la executarea loviturilor de departajare.

Cupa României a ajuns în faza optimilor de finală. Faza debutează marţi, de la 14:00, când este programată întâlnirea dintre Unirea Slobozia şi CSM Poli Iaşi. Meciul zilei de marţi va fi întâlnirea dintre FC Botoşani şi Viitorul, două echipe din Liga 1 care se luptă pentru prima parte a clasamentului.

Miercuri, ziua cu CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş, de la 17:30. Urmează apoi întâlnirea între două dintre cele mai importante branduri fotbalistice de la noi, Universitatea Cluj şi Dinamo.

Meciul zilei de joi este ACS Poli – FCSB. În ultima întâlnire directă, în urmă cu o lună, în Liga 1, FCSB a reuşit scorul campionatului, 7-0. Însă echipa antrenată de Nicolae Dică trece acum printr-o criză de formă şi are trei eşecuri consecutive, fără să înscrie niciun gol. În pluş este de aşteptat ca Dică să folosească mai mulţi jucători care nu prea au evoluat până acum,scrie Telekomsport.ro

Marţi, 28 noiembrie 2017

Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi, ora 14:00

CS Afumaţi – CS U Craiova, ora 18:00

FC Botoşani – FC Viitorul, ora 21:00

Miercuri, 29 noiembrie 2017

CS Mioveni – Gaz Metan, ora 17:30

Universitatea Cluj – Dinamo, ora 20:30

Joi, 30 noiembrie 2017

Hermannstadt – Juventus Bucureşti, ora 14:00

Chindia Târgovişte – Astra, ora 18:30

ACS Poli Timişoara – FCSB, ora 21:30.

Începând din acest sezon, în Cupa României a fost introdusă a patra schimbare. Aceasta se realizează doar dacă meciul intră în prelungiri şi doar dacă trei schimbări se efectuează în timpul celor 90 de minute regulamentare.

sursa foto:prosport.ro