Horoscop 27 noiembrie 2017

Aspectul astrologic dominant al zilei de azi este benefic pentru toţi: trigonul dintre Lună şi Jupiter. Ca efect al acestui trigon, suntem cu toţii mai optimişti, mai entuziaşti, mai energici.

BERBEC:

Azi gândești prea mult. Este tipul să-ți schimbi principiile de viață, fie că vrei, fie că nu, vei avea o nouă perspectivă asupra vieții. Ai o grămadă de gânduri, iar persoanele din jurul tău sunt dornice de vorbă, iar tu nu prea poți ține pasul cu toate aceste evenimente.

TAUR:

În această zi se finalizează ceva foarte important pentru tine pe plan profesional. Este posibil să te retragi din funcția pe care o ai, funcție de conducere, sau să mai reduci din sarcini pentru începi să obosești.

GEMENI:

Ai discuții importante cu familia, fie că este vorba despre situația ta profesională, fie despre starea ta de sănătate. Îți dă de furcă și relația amoroasă pentru că ies în discuție aspecte vechi care trebuie lămurite. Banii sunt subiectul principal al certurilor din segmentul amoros. Nu-ți lăsa partenerul să profite de pe urma ta.

RAC:

Nativii din această zodie vor fi puși într-o situație extremă azi. Spontani și mereu pregătiți de orice obstacol, reușesc să scape cu bine din aceste momente. Scapă ca prin urechile acului și dau dovadă că se pot descurca și în condiții de stres.

LEU:

Este posibil ca acești nativi să aibă unele probleme pe plan financiar, însă se va rezolva rapid această problemă pentru că prietenii îi sar în ajutor. Leii au o dorință mare de muncă, însă nu ar trebui să exagereze.

FECIOARĂ:

Încă de dimineață, acești nativi au impresia că totul o să le meargă prost. Nu au sentimente prea plăcute și sunt cuprinși de sentimente întunecate. Au tendința de a lăsa frica să le controleze acțiunile și acest lucru îi face să ia decizii pripite.

BALANȚĂ:

În prima jumătate a zilei, balanțele se vor confrunta cu propriile gânduri, ceea ce nu va fi deloc plăcut. Au nenumărate frustrări și nemulțumiri. Se simt constrânși și simt că nu mai au cum să iasă din anumite situații.

SCORPION:

Este favorizată viața acestor nativi din toate punctele de vedere. Se întâmplă lucruri majore. Scorpionii devin mai optimiști și au mai multă încredere în ei. Dragostea este în floare și unii scorpion pot începe să conceapă copii.

SĂGETĂTOR:

După cum știm, nativii acestei zodii sunt aventurieri și se aruncă cu capul înainte de fiecare dată. Ei bine, și în acestă lună vor face la fel, însă de această dată este momentul să învețe din greșeli.

CAPRICORN:

Nativilor născuți sub acest semn zodiacal li se deschid o mulțime de uși în această perioadă. Ambițioși, vor obține multe oportunități de a se afirma pe plan profesional.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii au anumite blocaje care nu le permit să avanseze din nici un punct de vedere. Până nu își vor rezolva această problemă, nu vor putea să fie pe de plin fericiți și împliniți.

PEȘTI:

Nativi acestei zodii ar trebui să se concentreze mai mult pe propria persoană pentru că se implică prea mult în relațiile cu ceilalți, deși nu sunt deloc apreciați. Ba dimpotrivă, sunt criticați și judecați aspru pentru faptele lor.

Cele mai citite

Related Articles