Trei români morți și alți 5 răniți într-un teribil accident petrecut ieri în Ungaria

Accident teribil petrecut sâmbătă, 25 noiembrie,  în Ungaria raza localităţii Szolnok în care a fost implicat  un microbuz românesc. Din primele informații prezentate de autoritățile române citate de ziarul Adevărul, trei români au murit pe loc și alți 5 sunt răniți după ce microbuzul s-a ciocnit cu un autocar.

Consulatul General al României la Szeged  a confirmat tragedia și acum urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sâmbătă , în raza localităţii Szolnok-Ungaria, soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5, a transmis  Ministerul Afacerilor Externe. Cei 5 răniți au fost transportați la spitalele din zonă.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite. Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare.

Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Conform TVR victimele se aflau într-un microbuz care circula pe ruta Oradea – Budapesta. Presa maghiară nu dezvăluie mai multe detalii despre victime sau despre compania de transport din România.

Consulatul General al României la Szeged menţine cazul în atenţie şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţa consulară necesară.

Vom reveni cu amănunte.

De același autor

Related Articles